Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk

Close Icon

Lidmaatschap   arrow

De voordelen van lid worden
Wil jij ook medeondernemers leren kennen en profiteren van de bedrijvigheid in de buurt? Meld je aan als lid of stel je vraag met het aanmeldformulier op de homepagina. Lid worden kan op ieder moment van het jaar. Het N.O.N. telt al ruim 50 leden en is groeiende. Pak nu je kans om bij een van de jongste en leukste ondernemersverenigingen van de stad te horen!

Je netwerk uitbreiden
Het N.O.N. biedt je vele mogelijkheden om ondernemers rond het Noorderplantsoen te leren kennen, waardoor jij je netwerk kunt uitbreiden tijdens de inspirerende bijeenkomsten en gezellige netwerkborrels. Door zoveel ondernemers te ontmoeten, die ook weer veel mensen kennen, kun jij je (potentiele) klantenkring en netwerk aanzienlijk vergroten.

Jezelf presenteren
Naast het ontmoeten van ondernemers, krijg je ook de kans jezelf te presenteren tijdens de netwerkbijeenkomsten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lezing over een waardevol thema waar je veel vanaf weet of een bijzonder reisverslag ter inspiratie.

Overzicht leden
Bekijk de ledenomschrijvingen om een indruk te krijgen van de diversiteit aan bedrijven en zelfstandige professionals in de buurt van het Noorderplantsoen.

Kosten lidmaatschap en deelname Noorderburen
Een N.O.N.-lidmaatschap kost 60 euro per jaar en is inclusief alle activiteiten, met als enige uitzondering een bijdrage voor deelname aan Noorderburen. Het bedrag voor meedoen aan Noorderburen kost 25 euro voor leden. Overige ondernemers die graag willen deelnemen aan Noorderburen betalen 55 euro en krijgen daarbij een half jaar lidmaatschap cadeau!

Word nu lid!
Word nu meteen lid van het Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk door simpelweg het inschrijfformulier rechts op de pagina in te vullen en te verzenden.