Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk

Close Icon

Nora Knol  arrow

Pilates lessen en Franklin Methode® lessen bij centrum Al Nour door Nora Knol, volledig gecertificeerd STOTT PILATES® instructrice en gediplomeerd Franklin Methode® bewegingspedagoge. Pilates is een basis bewegingstechniek. Het is een fysieke training gecombineerd met aanwezig zijn in je lichaam. Je traint vanuit je kern, te beginnen met de spieren die het dichtst op je skelet liggen. Het maakt je sterker, soepeler en veerkrachtiger. Pilates is een training op zich, maar werkt ook als ondersteuning voor alle andere activiteiten.

De Franklin-Methode® is een fysieke, mentale én speelse trainingsmethode.Met focus, nieuwsgierigheid, verbeelding en bewegen richt je je op je lichaam om beter te voelen en makkelijker te bewegen. Door bewustwording van de processen in je lichaam kun je allerlei onbewuste, en ongezonde gewoontes stoppen en deze vervangen door patronen die  beter bij je lichaam en haar functioneren passen.

Centrum Al Nour ligt aan de rand van de binnenstad van Groningen in de Blekerstraat op loopafstand van de Grote Markt en het Noorderplantsoen. Centrum Al Nour is ook te huur voor uw eigen activiteit. Het centrum is geschikt voor het geven van cursussen, workshops, lezingen, opleidingen, werkoverleg, presentaties, bedrijfstrainingen e.d

Contact
Blekerstraat 17
9718 EA Groningen
06-2016 3298
www.pilatesgroningen.nl
www.franklin-methode.nl
www.al-nour.nl

Facebook: PilatesGroningen FranklinMethodeNederland alnourgroningen

Nora Knol