Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk

Close Icon

In-even-wicht ondersteunt mensen die verbetering willen in hun energie, zowel op het werk als privé. De praktijk biedt VitaliteitsCoaching: een unieke combinatie van advies én coaching op gebied van voeding, beweging en leefstijl.
Dat kan op individueel niveau, in groepen of in teamverband, voor zowel particulieren als voor bedrijven. In-even-wicht verzorgt daarnaast workshops en lifestyledagen.

Vitaliteitscoaching is gericht op het verbeteren van alle aspecten die iemands energie beïnvloeden. Vitaliteit staat voor levenslust. Als je lekker in je vel zit presteer je beter, je bent veerkrachtiger en je voelt je zowel lichamelijk als geestelijk in balans. Toch zijn er momenten in je leven dat de balans even zoek is. Dat kan zijn na emotionele gebeurtenis, een zwangerschap, onzekere tijden waarin je misschien je baan verliest. Met VitaliteitsCoaching kijken we niet alleen naar je voeding en leefstijl. Ook naar andere factoren die je energie beïnvloeden zoals beweging, ontspanning, je houding en persoonlijke ontwikkeling. Op een manier die effectief is en makkelijk vol te houden is.

contact
In-even-wicht
VitaliteitsCoaching
Kalverstraat 7
9717 HW Groningen
www.in-even-wicht.nl
info@in-even-wicht.nl

Afbeelding 11