Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk

Close Icon

N.O.N.   arrow

Het Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk (N.O.N.) is een no nonsense vereniging voor en door ondernemers die gevestigd zijn rondom het Noorderplantsoen. Het N.O.N. (en-o-en) wil de samenwerking tussen ondernemers in de buurt bevorderen en een verbindende en betrokken sfeer creëren voor ondernemers die dicht bij elkaar zitten. Ook ondernemers die iets buiten het gebied gevestigd zijn, kunnen lid worden.

Ontstaan
De omgeving nabij het Noorderplantsoen is al lange tijd een bron van activiteit met ruim 500 ondernemers die er gehuisvest zijn. Slechts weinig mensen zijn daarvan op de hoogte en tot 2011 was er geen sprake van enige samenhang of verband tussen de ondernemers. Door de terugloop van verkeer en het sluiten van winkels ontstond er behoefte tot samenwerking en ontstond het idee om een ondernemersvereniging op te richten.
Lees meer over het ontstaan van N.O.N.

Bestuur
Het idee voor het oprichten van een ondernemersvereniging werd verder uitgewerkt. De plannen voor de oprichting van een vereniging werden gepolst bij ondernemers uit de buurt en werd als positief beoordeelt. Het Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk werd opgericht en een bestuur werd samengesteld.
Lees meer over het bestuur van N.O.N.

Wat is/doet N.O.N.
Het N.O.N. (en-o-en) wil de samenwerking tussen ondernemers in de buurt bevorderen en een verbindende en betrokken sfeer creëren voor ondernemers die dicht bij elkaar zitten.
Lees meer over wat N.O.N. doet