Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk

Close Icon

Agenda   arrow

Het Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk zet verschillende middelen in om ondernemers met elkaar in contact te brengen. Het netwerk organiseert regelmatig bijeenkomsten waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Evenementen en bijeenkomsten die het N.O.N. inzet voor het netwerken zijn te onderscheiden in:

N.O.N. activiteiten
Hieronder vallen de bijeenkomsten die vanuit de organisatie meerdere malen per jaar worden georganiseerd. Dit zijn:

  • Netwerkbijeenkomsten
  • Netwerk borrels
  • Uitstapjes voor en door leden
  • Algemene Leden Vergadering

Special Projects
Door dat ondernemers in de buurt elkaar leren kennen en gaan netwerken ontstaan regelmatig prachtige ideeënen projecten. Het ondernemers netwerk staat open voor initiatieven die bijdragen aan samenwerking tussen ondernemers en de mogelijkheid tot netwerken. Het evenement Noorderburen is een special project.

Evenementen rondom het plantsoen
Het Noorderplantsoen is regelmatig het decor van evenementen in Groningen. Evenementen inpostcodegebied 9717 zijn voor N.O.N. ook van belang.Vanuit deleden of de organisatie ontstaan regelmatig ideeën hoe ondernemers en het ondernemers netwerk zich tijdens evenementen zich onder de aandacht kunnen brengen bij het publiek. Een voorbeeld hiervan is ‘Nacht van Groningen’. Een hardloopwedstrijd, waar bedrijven zich individueel kunnen inschrijven voor team N.O.N.

Voor een overzicht van evenementen klik hier.