Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk

Close Icon

Rondom het Noorderplantsoen zijn meer dan 500 bedrijven actief. Het Noorderplanstoen Ondernemers Netwerk brengt ondernemers met elkaar in contact.

Noorderburen 2016

Zondag 22 mei 2016 vindt de derde editie van Noorderburen Groningen plaats. Kom tussen 12.00 – 17.00 uur kijken bij de speelweide. Onder het motto ‘Zoekt in den vreemde niet, wat uw eigen buurt u biedt’ laten de ondernemers uit de buurt, je op originele wijze zien en beleven wat er allemaal te doen en te krijgen is in de buurten rondom het Noorderplantsoen.

Meer info 

Filmavond Noorderplantsoen

Op 8 maart kunnen de leden van N.O.N., in de Oranjerie, komen kijken naar de film 'Noorderplantsoen' van Hilco Jansma. Deze prachtige film, een echte aanrader, toont de verrassende veelzijdigheid van het Noorderplantsoen. Na afloop is er de gelegenheid om kennis te maken en bij te kletsen.

Evenementen 

Lid worden?

Wil jij ook ondernemers leren kennen en profiteren van de bedrijvigheid in de buurt? Meld je aan als lid met het formulier hiernaast. Lees ook over de voordelen waarvan je profiteert als lid. Het N.O.N. telt al ruim 50 leden en dat aantal groeit nog steeds. Bekijk de leden om een indruk te krijgen van de variëteit van bedrijven.

leden 

Looproute

Samen met de winkeliersvereniging Oude Kijk in 't Jatstraat wil de N.O.N. door wandelingen te organiseren het ondernemerschap in deze straat en het Noorderplantsoen onder de aandacht brengen. Een pilot wandeling is achter de rug, op dit moment wordt gekeken naar de haalbaarheid.

Lees meer 

Verslag vaartocht Beppe Baukje

Elk jaar word er door en voor de leden van het N.O.N. een uitstapje georganiseerd. Op 21 september gingen we aan boord van de 'Beppe Baukje'. Uitstapje gemist? Lees het online reisverslag, het leden uitstapje door de ogen van Ebba de Niet..

Reisverslag >

N.O.N. Agenda 2015

Elk jaar organiseert N.O.N. diverse bijeenkomsten. Deze variëren van borrels tot workshops georganiseerd door leden. Ook in 2015 staan er weer activiteiten op het programma. Noteer ze in je agenda.

Agenda 

Word nu lid van Noorderplantsoen Ondernemers Netwerk

Kalender

<< dec 2021 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

What Our Clients Say

In at tortor eget purus commodo aliquet eget non tortor. In consequat, ante first like to tell something about what exactly is offline iaculis, nc erat pretium at Venenatis arcu ipsum ac metus. Aliquam pharetra dapibus.